به روزرسانی در تاریخ 1402.2.16
کسب درآمد از موسیقی امکان پذیر است و می تواند پاسخ پرسش چگونه از موسیقی کسب درآمد کنیم باشد. به شرط وجود استعداد. البته با کسب درآمد از نوازندگی و تدریس به اندازه کسب درآمد از خوانندگی نمی توان پولدار شد!
کسب درآمد از خوانندگی به مراتب بیشتر از سایر راه های کسب درآمد از موسیقی است. اگر در خوانندگی مهارت و استعداد دارید و به هنوز به دنبال پاسخ این سوال که چگونه پولدار شویم هستید، شانس خود را با انتشار یک یا چند قطعه با کیفیت مطلوب امتحان کنید! اگر سرمایه کافی برای تولید حتی یک آهنگ هم ندارید می توانید با تهیه ی چند پلی بک و اجرا در کافه یا رستورانی مناسب برای مدتی محدود اقدام به کسب درآمد از خوانندگی و صدای خود کنید.
اگر موفق شوید که نتیجه مطلوب است! تهیه کنندگان به سراغتان خواهند آمد! اما اگر به موفقیت چشمگیری هم دست نیافتید ، در بدترین و بدبینانه ترین حالت یک یادگاری برای دوستان و عزیزان خود به جای گذاشته اید.
کسب درآمد از تدریس موسیقی
اکثر افرادی که موسیقی را به صورت آکادمیک آموخته اند از این طریق اقدام به کسب درآمد از موسیقی می کنند. تدریس و آموزش همواره یکی از مقدس ترین مشاغل بوده! در عین حال مدرسین موسیقی از مظلوم ترین و کم درآمد ترین اقشار جامعه موسیقی و هنر می باشند! تدریس موسیقی در کنار خستگی و صرف انرژی زیاد لذت بخش است. از این جهت که علم و هنر موسیقی را به شخصی دیگر منتقل می کنید. معمولا نوازنده ها و مدرسین موسیقی به دو روش خصوصی و عمومی در آموزشگاه ها اقدام به تدریس می کنند!
هزینه تدریس خصوصی نسبت به تدریس برای عموم بالا تر است. معمولا زمان کلاس بین 30 دقیقه تا یک ساعت است. تدریس خصوصی می تواند در منزل استاد، آموزشگاه یا منزل هنرجو باشد. معمولا هزینه ی تدریس خصوصی برای یک جلسه بین 50 تا 100 هزار تومان است. خیلی نگران نباشید که تا بحال چقدر تلاش کرده اید تا از سازتان پول درآورید و یا چرا این اتفاق تا بحال پیش نیامده است. شاید هیچوقت به فکر کسب درآمد از موسیقی هم نیفتاده باشید و به هزاران دلیل از انجام آن منصرف شده باشید. این چیزها اهمیتی ندارد، ما در این مقاله 10 روش را به شما آموزش خواهیم داد تا دیدگاهتان را نسبت به درآمدزایی از موسیقی تغییر دهید و بتوانید با انجام چند تا از روش هایی که بیان میکنیم با کمک موسیقی و استعداد خود کسب درامد کنید.
درآمد موسیقی از طریق شاگرد خصوصی
اگر قصد درامدزایی از طریق موسیقی را دارید میتوانید یکی از سازهایی را استعداد زیادی در نواختن آن دارید به دیگران بیاموزید. اگر برای شروع استرس دارید میتوانید به افراد تازه کار آموزش دهید تا ترستان بریزد. به روش های گوناگون مانند سایت، پوستر، تبلیغات مجازی و….. به دیگران خبر دهید که قصد برگزاری کلاس های آموزشی دارید. از طریق سایت های تبلیغاتی نیز میتوانید با یک هزینه اندک به تبلیغ بپردازید و شاگرد پیدا کنید.
درآمد موسیقی از طریق نواختن در مجالس
یکی دیگر از راه های کسب درامد از موسیقی میتواند نواختن سازهایی که بلد هستید در مجالس و مهمانی ها باشد. میتوانید در کافه های کوچک شروع به کار کنید و هنگامی که مهارتتان افزایش یافت و شناخته شدید به سراغ مجالس بزرگتر و کافه های معروفتر بروید. همانطور که میدانید بسیاری از نوازنده های معروف، کار خود را از نواختن سازهایی که بلد بودند در کافه ها و مهمانی ها شروع کردند. شما نیز میتوانید با صاحب یک کافه یا رستوران صحبت کنید و از او درخواست کنید اجازه دهد در هفته چند ساعت در رستوران یا کافه او بنوازید. اگر شما بتوانید فضای ارام بخشی ایجاد کنید احتمالا خود صاحب کافه که استقبال مشتری ها را ببیند، از شما درخواست میکند هر روز برای نواختن سازتان به آنجا بروید.
درآمد موسیقی از طریق کانال یوتیوب
میتوانید یکی از بهترین قطعه های خود را در یک محیط زیبا مانند طبیعت بنوازید و آن را به صورت ویدئو در یوتیوپ قرار دهید. اگر بازدید از ویدئوی شما زیاد شود میتوانید در ازای آن مبلغی را از طرف سایت دریافت کنید.
درآمد موسیقی از طریق آهنگسازی
اگر توانایی و استعداد نواختن آهنگ را دارید به سراغ جاهایی بگردید که نیاز به فردی برای آهنگسازی دارند.برای این کار ما به شما پیشنهاد اتاقک آکوستیک را میدهیم برای تمرین بیشتر در منزل و یا اتاق شخصی خود. به گروه آنها ملحق شوید و کارهایتان را بفروشید
درآمد موسیقی از طریق آهنگ بازی ها
یکی دیگر از روش های کسب درامد از نواختن موسیقی میتواند ساخت موزیک برای بازی های مختلف باشد. با ساخت چند آهنگ برای بازی های دیجیتال میتوانید با سازنده های مختلف بازی ارتباط برقرار کنید و به آنها پیشنهاد همکاری برای بازی هایی که توسط آنها ساخته میشود و نیاز به اهنگ دارند را بدهید.
سخن پایانی
شما می توانید از خدمات و مشاوره صدابرداران برای ارائه بهترین مشاوره استفاده کنید، صدابرداران در کنار شماست تا بتوانید به هدفتان نزدیک تر شوید. کارشناسان مجموعه صدابرداران نیز قبل از شروع پروژه با گرفتن اطلاعاتی از درخواست دهنده که در وبسایت با فرم درخواست بازدید آمده است میخواهند که اطلاعات محیط خود را در آن فرم ثبت نموده و برای مجموعه ارسال نمایند.سپس بعد از بررسی های اولیه اقدام به اجرای پروژه بر اساس نیاز محیط می نمایند.
گردآوری مجموعه صدابرداران
تهیه و تدوین: محمد قاسمی
جستجوی کاربران برای این مطلب:
- ghasemi
- ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
- 3952 بازدید
4 دیدگاه برای “چگونه از موسیقی کسب درآمد کنیم”
این آخرین مقاله از 8 مقاله ای بود که از این سایت خوندم. سطح مقالات خیلی پایین هست. انگار که سطح سواد نویسندگانش در حد راهنمایی/دبیرستان باشه و صرفاً با تجربه های شخصی صاحب یکسری تجربه و اطلاعات در مورد آدیو و صدا شده باشند، بدون سواد اکادمیک و تخصصی.
با سلام
ممنونیم از نظرات، حتما مورد بررسی قرار میگیرند.
باتشکر از حسن انتخاب شما
ببخشید اگه ی اهنگ رو پخش کنیم میتونیم ازش درآمد داشته باشیم؟
آهنگ خودتون؟