6xjgOy5

صدابرداری چیست ؟

با آمدن سيستمهاي صوتي و تصویری به اشكال گوناگون ، این سيستم ها  به عنوان يكي از ملزومات برگزاري  مجالس  و مراسم های مختلف مبدل شده است . در اثر پيشرفت و پيچيده شدن تجهیزات و متعاقبا بالا رفتن توقعات از سيستمهای صوتی براي داشتن كيفت بهتر و صدایي رسا تر ، اهميت آموزش افرادي كه بتوانند به خوبي از امكانات اين تجهيزات بهره گيري كنند تا اين توقعات را برآورده كنند ، پررنگ تر از قبل شده است .

دﻧﯿﺎي ﺻﺪا ، در ﮐﻨﺎر زﯾﺒﺎﺋﯽ ﻫﺎي ﻏﯿﺮﻗﺎﺑﻞ  اﻧﮑﺎر ﺧﻮد از ﭘﯿﭽﯿﺪﮔﯽ ﻫﺎي ﺧﺎﺻﯽ ﻧﯿﺰ ﺑﺮﺧﻮردار اﺳﺖ .

متاسفانه عموم مردم، تعریف شفاف و دقیقی از صدابرداری ندارند . اغلب تصور می کنند که صدابرداری ، ضبط و پخش صدا می باشد و صدابردار، فردیست معمولی ، و در کل شخص مهمی به حساب نمی آید . هیچ وقت در هنگام گوش دادن به  یک ترک موسیقی یا تماشای یک فیلم پرسیده نمی شود صدابردارش کیست.

صدابرداری حرفه ای است  سخت ، پر مسئولیت ، نیازمند دقت ، خلاقیت ، صبر، و گوشی فوق العاده شنوا .

به غیر از موارد فوق ،  یک صدابردار واقعی ، نیازمند دانشی بنیادین  نیز می باشد .  بخشی از این دانش ، عبارتست از : آشنایی نسبی با کامپیوتر( سخت افزار و نرم افزار)  چگونگی کارکرد ، توانایی عیب یابی ، اشراف کامل به زبان انگلیسی و تسلط بر روند کارکرد سیستمهای حرفه ای صوتی و تصویری

bCurUbJ

بسیاری از احساسات انسان از طریق صدا منتقل می شود ، بسیاری از نوازندگان ، به هنگامی نواختن قطعات با احساس ، چشمانشان را می بندند. افرادی که نیاز به شنیدن موسیقی های لایت و آرامش بخش دارند ، با چشمان بسته موسیقی گوش می دهند .  صدا و مبحث شنیدن و گوش دادن دنیایی بسیار بزرگ دارد. صدابردار باید به این مفاهیم اشراف داشته باشد.  باید گام ها را بشناسد ، میکروفون گذاری را بلد باشد ، باید بداند فرکانسهای مختلف صدا  کی و کجا می بایست مورد استفاده قرار گیرند. صداهای نزدیکی که به هنگام دوبله ی فیلم روی کاراکتر ها گذاشته می شود ، بیننده را از فضای اصلی فیلم دور می کند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه
صدابرداران مرجع تجهیزات آکوستیک